Yrkesarbetare – Trä & Betong

Trä & Betong

Entry söker Yrkesarbetare Trä & Betong inom infrastruktur, väg och brobyggnationer.

Vi på Entry
Entry leder och utför projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi bygger infrastruktur med vägar, järnvägar och broar till offentliga beställare såsom Trafikverket och kommuner och vi har främst arbeten i Mellansverige. Huvudkontoret ligger i Örebro och vi är ett växande företag med 70 medarbetare idag.

Att jobba som yrkesarbetare hos oss

Som yrkesarbetare jobbar du tillsammans med andra i ett stort projekt eller fler mindre projekt, från planering till överlämnande. Det kan vara både nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar av tex broar och konstbyggnader. Hos oss är våra yrkesarbetare nyckelspelarna för att hålla projekten rullande och du är delaktig i produktion där du bidrar med både arbete och planering i den dagliga driften. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att vi har en säker och trygg arbetsplats. Som Yrkesarbetare hos oss ser vi också att du är en del i företagets fortsatta uppbyggnad och utveckling.

Är du den vi söker?

För att du ska trivas i rollen hos oss behöver du vara drivande, beslutsam och en lagspelare. Vi ser gärna att du har jobbat ett par år i branschen och är intresserad av en fortsatt utveckling inom yrket. Yrkesbevis och/eller erfarenhet som yrkesarbetare från bro- och konstbyggnadsarbete är meriterande men det viktigaste för oss är att du är flexibel och kan hugga i där det behövs. Har du andra utbildningar som tex kran och/eller hjullastar-kort ser vi det som något positivt.
Då projekten är utspridda i Mellansverige ska du kunna arbeta på annan ort (dvs mån-torsdag är du på projekt och åker hem på helgen). Du behöver också ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Som yrkesarbetare är du:

  • Lyhörd, kommunikativ och motiverande
  • Strukturerad och har ett högt säkerhetstänk
  • Lösningsorienterad och ser vad som behöver göras
  • En förebild som är hjälpsam och värnar för ett gott arbetsklimat
  • En av dom viktigaste medarbetarna i vår dagliga verksamhet

 

Skicka in din ansökan

Personuppgifter
Kontaktperson

Jennifer Albertsson

Fakta
Tjänst: Yrkesarbetare – Trä & Betong
Avdelning: Trä & Betong
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsområde: Mellansverige
Löner och villkor: Enligt kollektivavtal