Yrkesarbetare/ Maskinist till vält

Väg och anläggning

Vi söker en Yrkesarbetare/maskinist till vält

Vi på Entry
Entry leder och styr projekt inom byggbranschen. Vi bygger infrastruktur med vägar, järnvägar och broar till offentliga beställare som Trafikverket och kommuner. Våra projekt är främst arbeten i Mellansverige. Huvudkontoret ligger i Örebro och vi är ett växande företag med 70 medarbetare idag.

Att jobba som Yrkesarbetare hos oss
Som vältförare jobbar du i lag tillsammans med andra maskinister, men du ska vara självgående. Du ansvarar själv över dina dagar och planerar efter vad som behöver göras varje dag.

Du kommer att packa olika typer av material, sköta och vårda din egna maskin samt ha tillhanda plattbelastningsutrustning där du ansvarar för att föra över och lägga in data och så vidare.

Är du den vi söker?
För att du ska trivas i rollen hos oss behöver du vara drivande och flexibel, men samtidigt beslutsam. Vi ser gärna att du som söker har någon form av erfarenhet av att köra maskin. Du ska kunna jobba självständigt och samt styra och planera dina egna dagar utifrån vilket behov som finns för dagen. Då projekten är utspridda i Mellansverige ska du ha möjlighet att arbeta på annan ort, det vill säga att du bor borta i veckorna (mån-tors) på ett projekt och åker hem på helger. Du behöver också ha B-körkort och tillgång till egen bil. Du ska behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Som Yrkesarbetare är du:

  • Noggrann och ser vad som behöver göras
  • Servicevänlig
  • Strukturerad och har ett högt säkerhetstänk
  • Driven och självständig
  • Flexibel i arbetstid eftersom du som vältförare oftast lämnar arbetsplatsen sist
  • Van att jobba med/runt maskiner

Skicka in din ansökan

Personuppgifter
Kontaktperson

Jennifer Albertsson

Fakta
Tjänst: Yrkesarbetare/ Maskinist till vält
Avdelning: Väg och anläggning
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsområde: Mellansverige
Löner och villkor: Enligt överenskommelse