Yrkesarbetare inom mark- och anläggning

Mark- och anläggning

Vi på Entry
Entry leder och styr projekt inom byggbranschen. Vi är verksamma inom mark- och anläggning samt infrastruktur med vägar, järnvägar och broar till offentliga beställare såsom Trafikverket och kommuner och vi har främst arbeten i Mellansverige. Huvudkontoret ligger i Örebro och vi är ett växande företag med 70 medarbetare idag.

Att jobba som yrkesarbetare hos oss
Som yrkesarbetare kan du jobba ensam eller tillsammans med andra i samma roll i ett stort projekt eller flera mindre projekt, från planering till överlämnande. Det kan vara både med nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar. Hos oss är våra yrkesarbetare nyckelspelarna för att hålla företaget rullande och du är delaktig i produktion där du bidrar både med arbete och planering i den dagliga driften. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att vi har en säker och trygg arbetsplats. Som Yrkesarbetare hos oss ser vi också att du är en del i företagets fortsatta uppbyggnad och utveckling.

Är du den vi söker?
För att du ska trivas i rollen hos oss behöver du vara drivande, beslutsam och en lagspelare. Vi ser att du har jobbat ett par år i branschen och är intresserad av en fortsatt utveckling inom yrket. Yrkesbevis är meriterande men det viktigaste för oss är att du är flexibel och kan hugga i där det behövs. Har du andra utbildningar som till exempel licens för PE-svetsning ser vi det också som meriterande. Våra lokala projekt är primärt belägna inom Örebro Län samt inom Mellansverige. Resor och övernattning på annan ort kan förekomma, men mer sällan. Du behöver ha B-körkort.

Som yrkesarbetare är du:
• Lyhörd, kommunikativ och motiverande
• Strukturerad och har ett högt säkerhetstänk
• Lösningsorienterad och ser vad som behöver göras
• En förebild som är hjälpsam och värnar för ett gott arbetsklimat
• En av dom viktigaste medarbetarna i vår dagliga verksamhet

Ansök nu
Ansök idag eller senast 2024-05-30. Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Marcus Fogdeby, marcus.fogdeby@entrygroup.se 073-338 44 26. Välkommen med din ansökan! Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhällets mångfald av människor och att alla får samma förutsättningar för att trivas och utvecklas.

 

Skicka in din ansökan

Personuppgifter
Kontaktperson

Marcus Fogdeby

Fakta
Tjänst: Yrkesarbetare inom mark- och anläggning
Avdelning: Mark- och anläggning
Sista ansökningsdag: 2024-05-30
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsområde: Primärt inom Örebro Län
Löner och villkor: Enligt kollektivavtal