Arbetsledare – Betong

Bro och betong

Entry söker en Arbetsledare för konstbyggnader
(bro, bullerplank, stödmurar m.m.)

 

Vi på Entry

Entry leder och styr projekt inom byggbranschen. Vi bygger infrastruktur med vägar, järnvägar och broar till offentliga beställare såsom Trafikverket och kommuner och vi har främst arbeten i Mellansverige. Huvudkontoret ligger i Örebro och vi är ett växande företag med 70 medarbetare idag.

Att jobba som Arbetsledare hos oss

Som arbetsledare jobbar du i ett stort projekt eller flera mindre projekt, från anbud till överlämnande. Du ansvarar övergripande för produktion och den dagliga driften och värnar för ett lagarbete. Du kommer också ansvara för medarbetare och för att vi har en säker och trygg arbetsplats. Som Arbetsledare hos oss ser vi också att du är en del i företagets fortsatta uppbyggnad och utveckling.

Är du den vi söker?

För att du ska trivas i rollen hos oss behöver du vara drivande och flexibel men samtidigt beslutsam. Vi ser gärna att du som söker har utbildning i Betong Klass 1. Du ska ha jobbat ett par år med konstbyggnader som arbetsledare och vi önskar erfarenhet av branschen. Då projekten är utspridda i Mellansverige ska du kunna arbeta på annan ort, dvs du bor borta i veckorna (mån-tors) på ett projekt och åker hem på helger. Du behöver också ha B-körkort och tillgång till egen bil. Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Som Arbetsledare är du:

  • Lyhörd, kommunikativ och motiverande
  • Strukturerad och har ett högt säkerhetstänk
  • Lösningsorienterad och ser vad som behöver göras
  • En förebild som leder och utvecklar medarbetare dagligen
  • Van att jobba med tidplaner och arbetsberedning, både långsiktig och rullande tidplaner

Skicka in din ansökan

Personuppgifter
Kontaktperson

Jennifer Albertsson

Fakta
Tjänst: Arbetsledare – Betong
Avdelning: Bro och betong
Sista ansökningsdag: 2023-08-31
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsområde: Mellansverige
Löner och villkor: Enligt överenskommelse